Jaak

Ik ben Jaak Kauffmann.

Ik ben geboren op 23 januari 1955, en woon in Kortrijk-Dutsel.
Getrouwd ben ik met Annemie Schuurmans, en we hebben 3 kinderen: Katrien, Siemon en Greet.

Afkomstig ben ik van Hamont, in het uiterste noorden van de provincie Limburg. Ook mijn vrouw komt van die buurt, namelijk van Achel. Na een aantal tussenstadia (Leuven, Antwerpen en Hasselt), wonen we al sinds 14 jaar in Kortrijk-Dutsel. De grootste reden voor onze uitwijking ligt natuurlijk in de nabijheid van Leuven, ons beider arbeidslocatie.

Ikzelf werk bij de firma Acerta (vroeger SBB) op de computerafdeling (ICT met een mooi woord), waar ik coördinator ben. Wij maken en onderhouden een software die instaat voor de loonsopgave van werknemers door externe bedrijven, die klant zijn bij Acerta Sociaal Secretariaat.
Deze ontwikkeling is nu al sinds een tijd gebaseerd op visual basic van Microsoft. De laatste tijd is ‘internetontwikkeling’ wel meer ter sprake gekomen en ook effectief gebruikt. Het is daarom dat ik zelf ook wel eens iets wou proberen op het internet, en dat ik deze website heb gemaakt.

In mijn (weinig) vrije tijd help ik een beetje met het draaiende houden van de computers in de lagere school van Kortrijk-Dutsel, help ik bij de bouw van de nieuwe Chiro-lokalen, en speel ik een beetje op mijn pc. Helaas heb ik daardoor geen tijd meer over voor mijn vroegere hobby, electronica.Webmaster: Jaak Kauffmann
Last updated : 20 december 2001